Παναθηναϊκόσ Ιωνικοσ : Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ : Ούτε στα… τοπικά το λάθος του : Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league.

Μπείτε στο live του sportdog: Η παε ιωνικός και προσωπικά η οικογένεια τσιριγώτη επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση της παε παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία . Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Mε χατ τρικ του απίθανου καρλίτος (6', 38', 53') και εύστοχο πέναλτι του παλάσιος στο 56', ο απολαυστικός παναθηναϊκός «γάζωσε» τον ιωνικό . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Mε χατ τρικ του απίθανου καρλίτος (6', 38', 53') και εύστοχο πέναλτι του παλάσιος στο 56', ο απολαυστικός παναθηναϊκός «γάζωσε» τον ιωνικό . Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ : Ούτε στα… τοπικά το λάθος του
Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ : Ούτε στα… τοπικά το λάθος του from www.paobc.gr
Μπείτε στο live του sportdog: Σάββατο 16/10 | 20:30 live feed. Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε . Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Mε χατ τρικ του απίθανου καρλίτος (6', 38', 53') και εύστοχο πέναλτι του παλάσιος στο 56', ο απολαυστικός παναθηναϊκός «γάζωσε» τον ιωνικό . Η παε ιωνικός και προσωπικά η οικογένεια τσιριγώτη επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση της παε παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία .

Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε .

Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Σάββατο 16/10 | 20:30 live feed. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Mε χατ τρικ του απίθανου καρλίτος (6', 38', 53') και εύστοχο πέναλτι του παλάσιος στο 56', ο απολαυστικός παναθηναϊκός «γάζωσε» τον ιωνικό . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε . Μπείτε στο live του sportdog: Η παε ιωνικός και προσωπικά η οικογένεια τσιριγώτη επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση της παε παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία .

Mε χατ τρικ του απίθανου καρλίτος (6', 38', 53') και εύστοχο πέναλτι του παλάσιος στο 56', ο απολαυστικός παναθηναϊκός «γάζωσε» τον ιωνικό . Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Σάββατο 16/10 | 20:30 live feed. Η παε ιωνικός και προσωπικά η οικογένεια τσιριγώτη επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση της παε παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία .

Μπείτε στο live του sportdog: Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ : Ούτε στα… τοπικά το λάθος του
Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ : Ούτε στα… τοπικά το λάθος του from www.paobc.gr
Σάββατο 16/10 | 20:30 live feed. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε . Mε χατ τρικ του απίθανου καρλίτος (6', 38', 53') και εύστοχο πέναλτι του παλάσιος στο 56', ο απολαυστικός παναθηναϊκός «γάζωσε» τον ιωνικό . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Μπείτε στο live του sportdog: Η παε ιωνικός και προσωπικά η οικογένεια τσιριγώτη επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση της παε παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία . Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league.

Mε χατ τρικ του απίθανου καρλίτος (6', 38', 53') και εύστοχο πέναλτι του παλάσιος στο 56', ο απολαυστικός παναθηναϊκός «γάζωσε» τον ιωνικό .

Η παε ιωνικός και προσωπικά η οικογένεια τσιριγώτη επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση της παε παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία . Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Μπείτε στο live του sportdog: Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε . Σάββατο 16/10 | 20:30 live feed. Mε χατ τρικ του απίθανου καρλίτος (6', 38', 53') και εύστοχο πέναλτι του παλάσιος στο 56', ο απολαυστικός παναθηναϊκός «γάζωσε» τον ιωνικό .

Μπείτε στο live του sportdog: Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Η παε ιωνικός και προσωπικά η οικογένεια τσιριγώτη επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση της παε παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία .

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ : Ούτε στα… τοπικά το λάθος του
Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ : Ούτε στα… τοπικά το λάθος του from www.paobc.gr
Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε . Η παε ιωνικός και προσωπικά η οικογένεια τσιριγώτη επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση της παε παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία . Μπείτε στο live του sportdog: Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Mε χατ τρικ του απίθανου καρλίτος (6', 38', 53') και εύστοχο πέναλτι του παλάσιος στο 56', ο απολαυστικός παναθηναϊκός «γάζωσε» τον ιωνικό . Σάββατο 16/10 | 20:30 live feed.

Mε χατ τρικ του απίθανου καρλίτος (6', 38', 53') και εύστοχο πέναλτι του παλάσιος στο 56', ο απολαυστικός παναθηναϊκός «γάζωσε» τον ιωνικό .

Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Σάββατο 16/10 | 20:30 live feed. Η παε ιωνικός και προσωπικά η οικογένεια τσιριγώτη επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση της παε παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Mε χατ τρικ του απίθανου καρλίτος (6', 38', 53') και εύστοχο πέναλτι του παλάσιος στο 56', ο απολαυστικός παναθηναϊκός «γάζωσε» τον ιωνικό . Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε . Μπείτε στο live του sportdog:

Παναθηναϊκόσ Ιωνικοσ : Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ : Ούτε στα… τοπικά το λάθος του : Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league.. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Η παε ιωνικός και προσωπικά η οικογένεια τσιριγώτη επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση της παε παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία . Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε .